3 Kas 2010

www.paturemama.com İLE CAN DOSTLARIMIZ YARIŞIYOR.

Türkiye de bir ilki Şeray ofis bünyesinde Petite Patte kedi köpek mamaları  gerçekleştiriyor. İnternette www.paturemama.com sitesi üzerinden www.paturemama.com ile can dostlarımız yarışıyor adı altında bir yarışma yapıyor.Tüm hayvanseverler bu yarışmaya katılabilir.Can dostlarımız kedi ve köpek olarak iki kategoride yarışıyor.İster cins köpek veya kedi , İster sokak köpeği yada kedisi, İster barınak köpek veya kedisi olsun Bütün can dostlarımız bu yarışmaya katılabilir. Yarışmanın ödülleri katılanları oldukça memnun ediyor.

Amacımız; Barınaklarda ve sokaklarda, evlerimizde yaşayan can dostlarımıza bir nebze de olsa yardımcı olabilmek, İnsanları barınaklardan ve sokaklardan can yoldaşı almaya teşvik etmek, çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamaktır. Yarışma kapsamında gıda merkezinden yapılan alışverişlerde her alınan mama karşılığında Petite Patte   mama ihtiyacı olan bir barınaktaki  3 adet kedi veya 1 adet köpeğin bir öğünlük mamasını verecektir.Bu konuda  www.paturemama.com. dan bilgi alabilirsiniz.

Şeray ofis bünyesinde, danışmanlık, temizlik, ormancılık, hayvancılık, inşaat çalışmaları ile iş dünyasında tanınan güçlü bir firma olarak bilinir. Şeray ofis  genel müdürü Şeref AY  “Petite Patte kedi ve köpek mamaları ile evcil hayvan gıdası  sektöründe çağdaş yenilikçi geleceğe dönük  Ar-Ge çalışmalarımızla  yeni ürünlerimiz  ile sektörde lider olmayı hedefliyoruz dedi.” Şeray ofis www.paturemama.com ile can dostlarımız yarışıyor yarışması ile Türkiye de   ilklere öncü olmaya devam ediyor.


www.paturemama.com ile can dostlarımız yarışıyor.” yarışmamızın sloganları ile tüm hayvanseverleri yarışmaya katılarak barınaklara yardımda bulunmaya çağırıyor.


HAYATI PATİLEMENİN TAM ZAMANI


www.paturemama.com  İLE CAN DOSTLARIMIZ YARIŞIYOR.

ALBÜMÜNÜ OLUŞTUR DERECEYE GİR, HEDİYE YAĞMURUNDA ŞEMSİYESİZ YÜRÜ…


Ümit ÇAYIRPINAR
İnternet Yönetmeni

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder